26 d'abril de 2024

El CP Manlleu busca mantenir el ple de victòries a l'OK Lliga Plata

L'AEC Manlleu es desplaça al camp del Palamós i el CEFS Manlleu torna a la competició veient-se les cares amb el Pineda

Raimon Roma 8 de novembre de 2019 a les 18:08
El CP Manlleu busca la quarta victòria consecutiva | CP Manlleu

El cap de setmana esportiu ens deixa grans partits i esdeveniments, com per exemple, el duel entre el CP Manlleu i el Mataró a l’OK Lliga Plata. Els manlleuencs són líders de la categoria amb nou punts, després de sumar tres victòries en les tres primeres jornades.


Aquest dissabte (20h), el conjunt dirigit per Aleix Prims rep la visita a casa del Mataró, que ha sumat una victòria i ha perdut dos partits en aquest inici de campionat. Els maresmencs, sempre aspirants a l’ascens a OK Lliga, no han començat bé del tot la temporada encara que arriben a la capital del Ter després de guanyar clarament, la setmana passada, el Jolaseta basc per 6 gols a 1.


No obstant això el Manlleu també afronta el duel després de guanyar clarament el Vilanova (1-7) i amb l’objectiu de seguir sumant de tres en tres.


L’AEC Manlleu busca la primera victòria a domicili


Aquest diumenge, a les 12h i en directe per Ràdio Manlleu, el primer equip de l’AEC Manlleu visita el sempre complicat camp del Palamós, un dels clars aspirants a pujar a Tercera Divisió. Els de Manel Sala, que encadenen dues victòries consecutives, ambdós a casa, encara no han puntuat a domicili, el gran repte pendent d’aquesta temporada.


L’equip es mostra sòlid a casa però a fora té més dificultats. Aquest diumenge viatgen a Palamós amb la moral alta i amb convicció i ambició de canviar la dinàmica i sumar els primers punts lluny d’Osona. El Palamós, tercer amb 17 punts, va descansar l’anterior jornada.


Encara en futbol, el femení sènior de l’AEC Manlleu confia revertir la situació negativa de resultats aconseguint els tres punts a casa contra la Fundació Esportiva Cornellà (diumenge, 16h). El filial, per la seva part, arriba en bon moment de forma al duel que l’enfrontarà al Llorença (dissabte, 15:30h).


El CEFS Manlleu torna a la competició quinze dies després


La celebració de la Castanyada va aturar la Divisió d’Honor de futbol sala, que torna aquest cap de setmana amb el partit que enfrontarà el CEFS Manlleu i el Pineda al Pavelló Municipal d’Esports.


Després d’un correcte inici de temporada, encadenant dues victòries, un empat i una derrota, els manlleuencs afronten amb garanties i amb els jugadors descansats el duel contra el conjunt del Maresme, que arriba a Manlleu setè a la classificació, amb només un punt menys que els locals. El partit es disputarà aquest diumenge (12:45h).


Els sèniors del CB Manlleu es veuen les cares amb el Llinars i el Premià


El partit que havia de disputar el masculí del CB Manlleu contra el Montmeló la setmana passada es va suspendre, i això fa que els jugadors entrenats Òscar Maurín afrontin amb més descans el partit d’aquest diumenge (19:30h), a casa, contra el Llinars.


Els manlleuencs van guanyar el darrer partit a casa, ara fa tres setmanes i són setens a la classificació amb un balanç de tres victòries i dues derrotes. El rival d’aquest cap de setmana és tercer, amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes, havent jugat un partit més que els osonencs.


D’altra banda, el femení sènior visitarà la pista del Premià (dissabte, 19:30h), en un partit exigent contra un equip que només ha perdut un partit aquesta temporada. Les manlleuenques arriben a l’enfrontament després de perdre la setmana passada a casa el seu segon partit del curs davant el Barberà.

Etiquetes:
Esports