24 d'abril de 2024

María Díez pren la victòria al Girona (1-3)

La jugadora del CP Manlleu va marcar tres gols quan faltaven cinc minuts per acabar el partit

Albert Vilella 9 de novembre de 2019 a les 10:18
María Díez va ser clau per la victòria del CP Manlleu | CP Manlleu

El CP Manlleu va visitar aquest divendres la pista del Girona CH per disputar la setena jornada de l'OK Lliga Femenina. El conjunt manlleuenc va aconseguir sumar els tres punts, després d'un partit encallat que es va resoldre els últims cinc minuts. La victòria fa pujar al Manlleu una posició a la classificació. Actualment les dones de Jordi Boada van quartes amb tretze punts.

El Manlleu va dominar el partit, però li va faltar encert de cara a porteria. Els dos equips van tenir oportunitats. Durant la primera part hi va haver moltes estones de jugades ràpides, remats constants i contraatacs, que no van servir per trencar un empat a zero que arribaria a la mitja part. El penal que va tirar Ona Castellví va ser una de les ocasions més clares del primer temps, però la jugadora del Manlleu no el va poder transformar.

A la segona part l'equip visitant seguia portant el joc. Tot i això, el Girona començava a arribar amb més freqüència a la porteria rival. La falta directa que va fallar Laia Castro, només era un avís del gol que marcaria minuts després Laura Vall (1-0). El Manlleu va saber reaccionar davant d'aquest gol i va seguir lluitant per aconseguir els tres punts. A partir d'aquí, María Díez es va posar l'equip a l'esquena i va liderar una remuntada, que començava cinc minuts abans que acabés el partit. La primera diana va ser de penal, aquesta vegada la "Peke" no va perdonar. Les jugadores del Girona i el seu públic van qüestionar molt la decisió arbitral de xiular el penal i de repetir-lo. Les gironines van perdre la concentració i María Díez ho va aprofitar marcant dos gols més que van donar la victòria al Manlleu.