26 d'abril de 2024

Una cinquantena d'expositors conformen la quinzena edició del Vic Enllaç

La fira es celebra el 7 i 8 de febrer al Recinte Firal el Sucre de Vic

El Ter 28 de gener de 2009 a les 17:31
Les desfilades són els actes més atractius pel públic
Els proper cap de setmana, 7 i 8 de febrer, la ciutat de Vic acull una nova edició, la quinzena, del VicEnllaç. Aquest matí se n’han presentat les característiques. Els organitzadors han assegurat que aquesta fira dedicada als casaments ja està consolidada a nivell de públic i que el context de crisi no afectarà ni al públic ni als expositors participants. Josep Burgaya és el president d’ImpeVic.
Tall Josep Burgaya 1

La fira té l’objectiu de donar solucions a tot tipus d’esdeveniments i celebracions, com festes d’aniversaris, comunions, aniversaris de casament o comiats de solters. En total una cinquantena d’estands. Nati Vilà és la directora del Vic Enllaç.
Tall Nati Vilà 1

A la fira no hi faltaran les habituals desfilades sobre vestits de nuvi i núvia, rams o joies. Aquest any amb una actuació de cant en directe. També hi haurà un espai d’actuacions musicals que amenitzaran les jornades de la fira. Durant els matins dels dos dies hi haurà la possibilitat de fer enlairades en globus aerostàtic. Entre el públic assistent, es sortejarà un cap de setmana a Tenerife i un joc de maletes. El Vic Enllaç obrirà de les onze del matí a les nou del vespre i el preu s’ha reduït de cinc a tres euros.

Cartell de l'edició 2009 del Vic Enllaç

Un moment de la presentació del certamen

Etiquetes:
Societat