26 d'abril de 2024

Manlleu aposta pels arbres de Nadal reciclats

L'Ajuntament de Manlleu ha tornat a engegar aquesta iniciativa a causa de l'èxit de les darreres edicions  

Albert Vilella 9 de novembre de 2019 a les 16:49
Exemple d'arbre de Nadal reciclat de darreres edicions | elter.net

La convocatòria per participar en la novena mostra d’arbres de Nadal reciclats s’ha obert aquesta setmana, fins al 29 de novembre. La iniciativa va adreçada a tota la població i té per objectiu treballar per la sostenibilitat. Els arbres de Nadal reciclats s’exposaran a la Plaça Fra Bernadí del 14 de desembre fins a l’últim dia del Badanadal, el 7 de gener.


El Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manlleu torna a engegar aquesta proposta a causa de la bona acollida que ha tingut en edicions passades. A més, també ofereix idees i facilitats per fer-lo, com per exemple, la possibilitat d’utilitzar els materials de la deixalleria o un servei habilitat per transportar l’arbre.


L’arbre de Nadal ha d’estar confeccionat amb materials reciclats o reutilitzats i ha de ser resistent a la intempèrie, ja que aquests es situaran a l’aire lliure, sota les voltes de la plaça Fra Bernadí. Per últim, en l’arbre hi ha de ser visible el nom de l’entitat que l’hagi realitzat.


A part de la seva basant artística i creativa, la proposta vol aconseguir evitar la tala d’arbres i allargar la vida de diversos materials que es llençarien. Per participar-hi cal posar-se en contacte amb el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manlleu, de manera presencial (Pl. Fra Bernadí, 6, 3a planta), a través del correu mediambient@manlleu.cat o trucant al 938506666.

Etiquetes:
Societat