24 d'abril de 2024

Última recollida mòbil de l'any de residus especials per empreses

Es farà el pròxim dijous 21 de novembre a la deixalleria municipal

elter.net 15 de novembre de 2019 a les 10:00
Els residus especials s'han de deixar a la deixalleria | elter.net

La majoria d'empreses, amb major o menor quantitat, produeixen residus tòxics o perillosos. Aquests residus reben el nom de residus especials i es caracteritzen pel seu elevat poder contaminant.


La legislació ambiental obliga a totes les empreses a gestionar els residus especials mitjançant centres autoritzats per al seu transport i tractament. Els pots de pintura, esprais, dissolvents, fangs, taladrines o d’altres productes químics són exemples de residus tòxics produïts per moltes empreses. Per facilitar la seva gestió als tallers i petites empreses a Manlleu s’organitza una recollida col·lectiva tres cops l’any.


L’última d’aquest 2019 es farà el pròxim dijous 21 de novembre i com és habitual, es farà a la deixalleria municipal de 9 a 13h. Cal enviar prèviament el formulari de participació, que trobareu en aquest enllaç, a l’empresa gestora, Bidones JP Garcia, adjudicatària del procés de contractació fet per l'Ajuntament. Per a més informació sobre la recollida podeu adreçar-vos al Servei de Medi Ambient de del consistori manlleuenc.

Etiquetes:
Societat