24 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu rep el Llagostera el dia de la presentació del futbol base

El CP Manlleu masculí disputa a Alpicat un duel que val el lideratge

Raimon Roma 15 de novembre de 2019 a les 16:52
El Manlleu rebrà el filial del Llagostera aquest diumenge | Eloy Garcia

La jornada esportiva del cap de setmana en clau manlleuenca arriba carregat de partits importants pels clubs de la ciutat. A més, dissabte i diumenge, el Pavelló Municipal acollirà el IX Trofeu de Patinatge Artístic Vila de Manlleu, que porta també per nom Memorial Meritxell Yebra.


L’AEC Manlleu presenta els equips de la base


Diumenge serà un dia festiu per l’AEC Manlleu, que presenta tots els equips del futbol base. Serà a les 15h, quan donarà el tret de sortida a la presentació, prèvia al partit del primer equip contra el cuer del grup 1 de Primera Catalana, el Llagostera ‘B’. Els de Manel Sala confien a mantenir el Municipal en un fortí per encadenar la cinquena victòria consecutiva a Osona, on s’estan fent forts després de la mala imatge que dona l’equip a domicili.


D’altra banda, el femení de l’AEC Manlleu necessita com l’aire que respira sumar la victòria, a casa, contra el Sabadell (dissabte, 17:30h). Les de Jordi Devesa encadenen tres derrotes consecutives i només han guanyat un partit en els primers vuit partits de lliga, pel que els tres punts contra les vallesanes són de capital importància per sortir del mal moment de forma i agafar confiança. A més, el Sabadell, rival aquest dissabte, té un punt menys que les manlleuenques i ocupa plaça de descens.


Amb més confiança arriba al duel d’aquest cap de setmana l’AEC Manlleu ‘B’. El filial ha guanyat quatre dels últims cinc partits i ja fa set jornades que no perd. Amb aquest balanç es desplaça diumenge, a les 16:30h, a l’exigent camp del Centelles, quart classificat. La victòria alçaria els manlleuencs a la part alta de la classificació.


Alpicat – CP Manlleu, duel pel lideratge


L’ensopegada contra el Mataró el passat cap de setmana a casa va trencar la bona ratxa del primer equip masculí del CP Manlleu, que havia guanyat els tres primers partits de lliga. Els d’Aleix Prims, no obstant això, segueixen líders del grup nord de l’OK Lliga Plata. Lideren la categoria amb els mateixos punts que l’Alpicat, rival aquest cap de setmana dels manlleuencs.


Al Segrià, el Manlleu buscarà donar un dels primers cops d’efecte a la categoria davant un rival que l’any passat es va quedar a un pas de pujar a l’OK Lliga. El partit es disputarà aquest dissabte a les 20h.


El CEFS Manlleu visita el Mataró encara amb baixes per lesió


Tot i no començar malament la temporada, el primer equip del CEFS Manlleu ha acusat massa les lesions i les sancions en aquest inici de lliga. Aquest diumenge (10h), els d’Alberto Cárdenas visiten el Mataró ‘B’, líder de la categoria amb ple de victòries, cinc en cinc partits disputats.


Els maresmencs ja es van enfrontar l’any passat al Manlleu, guanyant la lliga i ascendint directament de categoria i enguany, han començat disparats a Divisió d’Honor. El desplaçament i les circumstàncies són complicades per un Manlleu que buscarà donar la sorpresa i recuperar-se de la clara ensopegada a casa contra el Pineda de fa set dies.


IX Trofeu de Patinatge Artístic de Manlleu


Durant tot aquest dissabte i el pròxim diumenge se celebra al Pavelló Municipal d’Esports el IX Trofeu de Patinatge Artístic de Manlleu, que porta per nom també Memorial Meritxell Yebra.


Sortiran sobre la pista patinadores i patinadors de categories des d’iniciació fins a sènior, de modalitat lliure, en una activitat que s’allargarà de 9 a 19h dissabte i de 8 a 13:30h diumenge. Hi participaran clubs d’arreu de Catalunya i és una activitat oberta a tota la ciutadania.

Etiquetes:
Esports