24 d'abril de 2024

Portes obertes a l'Escola Quatre Vents per provar l'extraescolar de Teatre Educatiu

En el taller s'hi treballa l'expressió corporal i oral, però també el treball en equip, el respecte i la improvisació

elter.net 16 de novembre de 2019 a les 18:14
El taller es realitza cada dijous a l'Escola Quatre Vents | elter.net

L’Escola Quatre Vents de Manlleu oferirà una sessió gratuïta per a infants de P5 a 6è de primària per provar l’activitat extraescolar de Teatre Educatiu. L’activitat es realitzarà el proper dijous 21 de novembre i estarà oberta a tots els nens i nenes de Manlleu. El taller de teatre, que rep la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, es va iniciar el mes d’octubre, però l’escola ha engegat aquesta iniciativa per omplir les places que encara no han estat cobertes.


És el primer any que s’organitza aquesta activitat. Cada dijous de 17:15 h a 18:15 h es realitzen aquestes sessions a l’Escola Quatre Vents, on s’hi treballa l’expressió corporal i oral, però també el treball en equip, el respecte i la improvisació. Es tracta d’una activitat extraescolar que complementa l’educació teatral que s’ofereix al centre un cop per setmana dins l’horari lectiu.


Cada any l’AMPA de l’escola proposa i desenvolupa activitats extraescolars com aquesta. El preu és de 60 euros el trimestre i per inscriure’s cal enviar un correu a tesomiart@gmail.com o extraescolarsquatrevents@gmail.com.

Etiquetes:
Ràdio Manlleu