27 d'abril de 2024

Set supermercats de Manlleu participaran a «El Gran Recapte»

Divendres i dissabte es podran donar aliments bàsics per ajudar a les persones més necessitades

elter.net 21 de novembre de 2019 a les 17:10
El Gran Recapte es farà aquest divendres i dissabte | elter.net

Un any més arriba “El Gran Recapte”, una campanya impulsada pel Banc d’Aliments de Catalunya que té com a objectiu ajudar amb productes alimentaris bàsics a les persones més necessitades.


Enguany són set els supermercats de Manlleu on tothom qui ho desitgi, podrà fer una donació en forma d’oli, conserves o llet, aquest divendres, 22 de novembre i dissabte, dia 23. Els supermercats són els establiments Bon Preu de Vilamirosa, Passeig de Sant Joan i Carretera d'Olot, el Sorli Discau, el Mercadona, el BonArea i el Caprabo de l’antiga plaça del mercat del dilluns. Allà hi haurà voluntaris i voluntàries que recolliran els aliments que vulguin donar la ciutadania.


Es calcula que un 20% de la població de Catalunya viu en situació de pobresa i, per aquest motiu, el Banc d’Aliments posa en marxa aquest projecte que, per exemple, en dades de l’edició del 2018, va recollir més de 4.000 tones de menjar en 3.000 punts de recollida i una feina de gairebé 30.000 persones voluntàries. Les donacions també es poden fer a través de la pàgina web granrecapte.com.

Etiquetes:
Societat