25 d'abril de 2024

Cap de setmana rodó pel CP Manlleu femení

L'equip manlleuenc va superar a l'Alcorcón i aconsegueix escalar posicions a la classificació (4-0)

Albert Vilella 24 de novembre de 2019 a les 19:30
El CP Manlleu encara té dos partits més endarrerits | CP Manlleu

Cap de setmana de cites importants pel CP Manlleu. La primera, el dissabte, es tractava de la segona jornada de la fase de grups de la lliga europea femenina. El conjunt entrenat per Jordi Boada va aconseguir la seva primera victòria al grup A, golejant a l’equip francès, Noisy Le Grand (15-0). La segona, el diumenge, partit d’OK Lliga contra l’Alcorcón (4-0). L’equip manlleuenc suma tres punts que li permeten escalar posicions a la classificació.

El CP Manlleu va guanyar el primer enfrontament d’aquest cap de setmana amb facilitat. El 15 a 0 que brillava al marcador al final del partit, ho deia tot. Els gols es van repartir de la següent manera: María Díez en va marcar 5, Elisabet Gurri 4 i Anna Bullo, Ona Castellví i Anna Casarramona en van fer 2 cadascuna. L’equip francès no va poder frenar l’onada de gols, ni crear perill a la porteria de Fernanda Paz.

El partit contra l’Alcorcón va ser molt més igualat. Durant la primera part el Manlleu va intentar portar la iniciativa, però l’equip rival es va tancar molt bé en defensa i creava perill amb contraatacs ràpids. De fet, va ser l’equip visitant qui va tenir la primera oportunitat clara de gol. Paola Pascual va fallar un penal pocs minuts després d’haver començat el partit. A partir d’aquí el Manlleu es va estirar, va obrir el camp i de mica en mica va anar guanyant el control del partit. Abans d’acabar la primera part, María Díez va aconseguir marcar dos gols per l’equip local.

A la segona part vam poder veure un Manlleu més compacte, amb molta possessió de la bola, i això es va traduir en dues dianes més, la primera d’Aida Mas i la segona d’Anna Casarramona.