26 d'abril de 2024

Manlleu celebra el 4rt Fòrum Educatiu del Projecte Educatiu de Ciutat

El Museu del Ter acollirà aquesta trobada anual de reflexió i debat sobre l'educació a la ciutat

elter.net 26 de novembre de 2019 a les 17:42
El fòrum se celebrarà al Museu del Ter | elter.net

El pròxim dissabte, 30 de novembre, a partir de les 9h, Manlleu acollirà el 4rt Fòrum Educatiu, promogut des del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC). El Fòrum és un espai anual de reflexió i debat entorn de l’educació.


Sota el lema ‘Nosaltres eduquem’, la jornada està oberta a tothom qui vulgui participar i aportar la seva opinió sobre l'educació a Manlleu, tan personal del món de l’educació, com membres d’entitats i persones a títol individual.  El focus d’aquest 4rt Fòrum se centrarà en l’àmbit de ciutat educadora, fent valdre el potencial educatiu de l’entorn, de les entitats de Manlleu i de tots els agents eductius del territori com a protagonistes del procés educador.


Per fer-ho, comptarà en primer lloc amb la conferència d’Enric Prats titulada “Teixint complicitats i aliances per educar a la ciutat”, que aportarà context a l’òptica global que es vol treballar en aquest Fòrum. A continuació, es presentarà un nou projecte educatiu de Manlleu, el projecte “Bon Dia”, promogut des del PEC.


Les protagonistes de la jornada seran les entitats de Manlleu que exposaran i posaran en relleu la seva tasca educativa a la ciutat a partir d’uns pòsters elaborats per elles mateixes. Finalment, es realitzarà una dinàmica participativa per reforçar i impulsar nous projectes educatius a través de nous vincles entre elles.

Etiquetes:
Societat