24 d'abril de 2024

El CP Manlleu rep el Palau en un dels grans partits de l'OK Lliga

Les manlleuenques confien a donar un cop d'autoritat derrotant un rival que ho ha guanyat tot

Raimon Roma 29 de novembre de 2019 a les 13:23
El duel es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu | CP Manlleu

Enorme partit d’hoquei patins el que es viurà aquest dissabte, a les 18h, al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu. El líder imbatut de l’OK Lliga, el Palau, que suma 27 punts de 27 possibles, visita la pista manlleuenca amb l’objectiu de seguir amb aquesta ratxa.


Per altra banda, el CP Manlleu, confia a evidenciar la seva millora en el joc les últimes setmanes per imposar-se en el que és un dels duels més espectaculars de tota la temporada. El Palau, la temporada passada, va deixar sense títol d’OK Lliga i sense final de Copa d’Europa un Manlleu que no acaba de trobar la tecla per superar el conjunt vallesà. Les de Jordi Boada, però, necessiten mantenir la seva millor versió per no deixar escapar el líder i donar un cop d’autoritat a la categoria.


El Palau ha guanyat els 9 partits que ha disputat fins al moment, no obstant això, encara no ha jugat contra cap dels tres equips que, a priori, estan cridats a lluitar pel títol, com són el CP Manlleu, el CP Voltregà i el Telecable Gijón. El primer les enfrontarà a les manlleuenques, que arriben al duel després de tres victòries consecutives i de millorar notablement el seu joc.


El partit es disputarà aquest dissabte a les 18h i el Manlleu, diumenge, afronta una nova jornada d’OK Lliga. Serà a les 12h, quan rebrà la visita del Cuencas Mineras, cuer de l’OK Lliga amb cap punt. Els dos partits es podran seguir en directe a Ràdio Manlleu.

Etiquetes:
Esports