25 d'abril de 2024

Paco Zambrana deixa el partit xenòfob SOM Identitaris

El regidor assegura en un comunicat que «per a mi, els de casa som tots»

Raimon Roma 2 de desembre de 2019 a les 12:18
Paco Zambrana, a Ràdio Manlleu | elter.net

Després de treure 524 vots a les eleccions del mes de maig, Paco Zambrana entrava com a regidor a l’Ajuntament representant el partit xenòfob Som Identitaris. Ara, sis mesos després, Zambrana anuncia que deixa el partit.


A través d’un comunicat, Zambrana, que seguirà al consistori com a regidor no adscrit a cap partit polític, assegura que aquesta decisió és ferma i l’ha fet oficial per tenir “plena llibertat per poder complir amb més garanties les meves propostes electorals”, que són, entre d’altres, “una millor convivència, una millor seguretat ciutadana i respecte a les persones i col·lectius”.


Feia setmanes que Paco Zambrana sondejava l’opció de deixar el partit xenòfob Som Identitaris, que tenia com a lema principal “primer els de casa”. Precisament, el regidor manlleuenc, en el comunicat, explica que “per a mi els de casa som tots, tots tenim els mateixos drets i les mateixes obligacions”. A més, assegura que els seus discursos mai han estat dirigits per ferir els sentiments de persones per motiu de raça, cultura o religió.


En aquests sis mesos que portem de legislatura a l’Ajuntament de Manlleu, Paco Zambrana ha votat sempre a favor de les decisions de l’equip de govern i lluny de fer oposició, es manté gairebé sense opinió, si més no, a les sessions plenàries. De moment, Zambrana descarta incorporar-se a un altre partit polític però no descarta formar-ne un de nou més endavant.

Etiquetes:
Política Municipal