27 d'abril de 2024

La revista «El Ter» surt a la venda aquest dijous

Aquesta edició recull temes com la fi del Cordó, el comerç de proximitat, la diversitat sexual o el repte del CB Manlleu

Raimon Roma 3 de desembre de 2019 a les 13:06
Aquesta és la portada de l'edició 165 de la revista El Ter | elter.net

Aquest pròxim dijous, 5 de desembre, surt a la venda als quioscos i als establiments BonPreu de Manlleu l’edició número 165 de la revista “El Ter”, editada i coordinada des de Manlleu Mitjans de Comunicació.


Els subscriptors ja la poden llegir des d’aquest mateix dilluns i estarà a la venda al públic en general a partir de dijous, a un preu de 4 euros. En la present edició hi té protagonisme el tancament de la planta de General Cable a Manlleu, l’històric Cordó, que apareix en portada. També es poden llegir reportatges sobre els 100 anys de Gràfiques Manlleu o els 60 de la Biblioteca Municipal. En esports, el protagonisme és pel CB Manlleu i per Albert Santanera, exentrenador de l’AEC Manlleu i, entre d’altres, també es pot llegir un reportatge sobre la diversitat sexual.


La joventut i el talent periodístic de redactors i redactores manlleuencs i manlleuenques han permès, sota l’edició i coordinació de Roger Font i Toni Donada, aproximar temes d’actualitat de la ciutat a tots els manlleuencs i les manlleuenques.

Etiquetes:
Societat