25 d'abril de 2024

Duel de candidats a Manlleu en la tercera jornada de la Copa d'Europa d'hoquei patins

Les manlleuenques reben aquest dissabte el Benfica amb la intenció d'abordar el lideratge del grup

Raimon Roma 6 de desembre de 2019 a les 12:52
Les manlleuenques arriben amb confiança al partit i amb Nara López i Ona Castellví totalment recuperades | CP Manlleu

Aquest dissabte a la tarda el Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu viurà un gran partit d’hoquei patins entre dos dels equips que poden fer un gran paper a la Lliga Europea aquesta temporada. El conjunt local, el CP Manlleu, rep el Benfica portuguès, líder del grup A de la competició, després de sumar 6 dels 6 punts que s’han posat en joc.

El duel arriba una setmana després de la gran victòria de les manlleuenques contra el Palau a l’OK Lliga. L’equip sap que per derrotar el Benfica hauran de fer un partit gairebé calcat al que van fer dissabte passat contra el líder de la competició domèstica. L’entrenador del Manlleu, Jordi Boada, destaca que el conjunt portuguès compta amb jugadores de gran qualitat i que són un dels favorits per guanyar la Copa d’Europa.

JORDI BOADA
El duel, que es disputarà a les 6 de la tarda, servirà, o bé perquè el Benfica encarrili la primera posició del grup, en cas de victòria a Osona o bé perquè el Manlleu acabi la tercera jornada com a líder si derrota les visitants. Les manlleuenques arriben amb confiança al partit i amb jugadores que no estaven al 100 per 100, com Nara López o Ona Castellví, ja recuperades per afrontar amb garanties un partit que generarà una gran entrada al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu.

Etiquetes:
Esports