24 d'abril de 2024

El Cicle de Cinema de Tardor de Manlleu projectarà el drama de «La novia del desierto»

El film és l'òpera prima de Valeria Pivato i Cecilia Atán

Albert Vilella 6 de desembre de 2019 a les 16:05
L'acció s'organitza un diumenge de cada mes | elter.net

La novia del desierto és la proposta cinematogràfica que ofereix el Cicle de Cinema de tardor de Manlleu per aquest diumenge. La projecció tindrà lloc al Teatre-Cinema Casal de Gràcia, al Carrer Roca. L’acció, impulsada pel patronat del Casal Gràcia i amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu, s’organitza un cop cada mes i forma part d’un seguit de cicles de cinema que es realitzen durant tot l’any a la ciutat.


El film seleccionat per aquesta ocasió explica la història de la Teresa, una dona de 54 anys que tota la vida ha treballat d’empleada domèstica per una família de Buenos Aires. En el moment que la família decideix vendre’s la casa, la rutina que durant anys havia seguit, es trenca de cop. La Teresa aconsegueix una nova feina, però ha de viatjar fins a una ciutat llunyana, San Juan. En el transcurs d’aquest viatge perd la seva bossa de mà i coneix a El Gringo, un venedor ambulant que és l’únic capaç de recuperar-lo. A partir tot canvia. El que semblava el final, resulta ser un nou començament per la protagonista.      


La novia del desierto és una pel·lícula argentina estrenada el 2018, dirigida per Valeria Pivato i Cecilia Atán i amb Paulina García i Claudio Rissi dins l’elenc. El film ha guanyat diversos premis, com per exemple, el de millor òpera prima al Festival Lima (2017) o el de millor actor de repartiment als Premis Còndor de Plata (2018). També va ser nominada al Festival de Cannes el 2017.


El preu de l’entrada per aquesta projecció és de 7 euros. Per consultar el calendari de pel·lícules i les seves dates us podeu posar en contacte amb l’entitat trucant al 938515022 o a través del correu patronat.gracia@mail.com.

Etiquetes:
Cultura