27 d'abril de 2024

Obertes les inscripcions per a la 33a edició de la Sant Silvestre

Les inscripcions són gratuïtes fins al 28 de desembre

elter.net 9 de desembre de 2019 a les 10:13
La Sant Silvestre de Manlleu, en una imatge d'arxiu

El Club Olímpic Manlleu ha obert les inscripcions –que són gratuïtes fins al 28 de desembre– de la 33a edició de la Sant Silvestre, la cursa popular més tradicional de l'any a la ciutat.


El pròxim 31 de desembre a partir de les 7 de la tarda, centenars de corredors prendran la sortida d’un recorregut que, un any més, s’ubica a l’avinguda de Roma i tindrà una llargada de 5 km. Per als menors de 8 anys, hi ha plantejat un recorregut de 400 metres i per als d’entre 8 i 12 anys, un de 1.200 metres.


La Sant Silvestre de Manlleu és popular, gratuïta, oberta a tothom i no hi ha premis ni obsequis. Des de l’organització apunten que el mateix dia de la cursa tindrà un preu de 3 euros, però que les places són limitades i no asseguren disponibilitat el mateix dia.


Enguany, com a novetat, la cursa de l’Olímpic Manlleu col·laborarà amb la Campanya de Recollida d’Aliments del Sarró (Banc d’Aliments de Manlleu). Per aquest motiu, demanen als participants que portin llet de continuació de nadons nº 1 i nº 2, farinetes de cereals per a nens de 12 a 18 mesos i potets de nadons de fruita i verdura sense carn.

Etiquetes:
Esports