26 d'abril de 2024

El Badanadal arrenca amb 1.200 patinadors el primer cap de setmana

Eudald Sellarès fa una valoració molt positiva dels primers tres dies d'actes nadalencs a Manlleu

El Ter 9 de desembre de 2019 a les 13:20
Patinadors a la pista de gel, aquest cap de setmana

El primer cap de setmana del Badanadal 2019 a Manlleu ha aconseguit unes xifres molt bones. En els primers tres dies d'obertura, unes 1.200 persones van gaudir de la pista de gel i unes 800 van baixant pel tobogan que hi ha instal·lats al parc de gel de la plaça Fra Bernadí.


Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica, valora molt positivament aquest primer cap de setmana de Badanadal i de tot el parc de gel, i les considera “unes dades molt bones tenint en compte que és un cap de setmana amb molta activitat, no només a la comarca, sinó a tot el territori”. Tot i que encara no hi ha un recompte oficial, també hi va haver força activitat a la ludoteca, amb “nivells dels últims anys”.


Moviment, però poques vendes a l’Express


L’altre focus d’atenció a la plaça Fra Bernadí ha estat a l’antiga cooperativa, on també s’ha inaugurat l’Espai Express, la botiga de botigues dels comerços de Manlleu. Sellarès apunta que “en ser el primer cap de setmana hi ha molta curiositat, que molta gent el va visitar, però són dies fluixos de vendes”. “Va haver-hi vendes però no els volums dels dies que s’aproxima Nadal”, explica, mentre espera que “en els propers dies s’animin les vendes”.  

L'Espai Express, decorat per aquest Badanadal

Espai Express, a l'antiga cooperativa

Etiquetes:
Societat