24 d'abril de 2024

El Teatre Centre recupera «La Golfa del Sentru»

L'espectacle satíric es podrà veure el 28 de desembre, per Sants Innocents

elter.net 10 de desembre de 2019 a les 11:54
Representació de La Golfa del Sentru, en una imatge d'arxiu | Teatre Centre

S'acosten les festes de Nadal i, entre moltes altres, una de les activitats més tradicionals és la representació d’”Els Pastorets” del Teatre Centre. L’adaptació del clàssic de Folch i Torres tornarà a l’Espai Rusiñol un any més els pròxims 25 a les 21.30 hores i 26 i 29 de desembre i 1 i 6 de gener a les 18 hores.


Però hi ha una novetat important: la recuperació de la Golfa del Sentru. Després que el 2018 no es representés, enguany des del Teatre Centre han decidit tornar-la a fer. Tal com va avançar la Revista ElTer i han confirmat des de l’agrupació a través de les xarxes socials, serà el dia 28 de desembre, per Sants Innocents, també a l’Espai Rusiñol.


L’espectacle és una versió lliure d’Els Pastorets amb altes dosis de sarcasme i bon humor. Un dels seus impulsors és l’Emili Jané, que explica que consisteix en una repassada a l’actualitat local i nacional, amb escenes dels mateixos Pastorets passades pel sedàs de la ironia. El text, nou cada any i vers, tractarà temes com la passera del Ter, el feminisme, la política espanyola o el procés.


 


 

Etiquetes:
Societat