25 d'abril de 2024

La Coral Serpencanta posarà punt final als actes del 90è aniversari de l'Agrupació Sardanista

L'església de La Salle acollirà el concert de Nadal que s'emmarca en el 20è aniversari de la coral

elter.net 11 de desembre de 2019 a les 11:09
El concert se celebrarà aquest dissabte 14 de desembre | elter.net

Aquest dissabte, 14 de desembre, la Coral Serpencanta, sota la direcció de Dolors Lozano, oferirà a l’església de La Salle Manlleu en tradicional concert de Nadal.


El concert s’emmarca dins els actes del 20è aniversari de la coral i també servirà de cloenda dels 90 anys de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca. L’acte estarà dividit en tres parts: una amb peces clàssiques, una segona part amb sardanes cantades i per finalitzar, un bloc dedicat a les Nadales. Peces com la sardana “L’Empordà”, “La Puntaire”, l’”Himne a l’alegria” o nadales tan conegudes com “El dimoni escuat” o “La pastora Caterina”, s’interpretaran al concert d’aquest dissabte.


Enric Ortí i Josep Antoni Sánchez, a les tenores, faran petits apunts musicals per complementar l’acte i donar-li un matís de cobla. Durant tot l’any, les dues entitats han fet diferents actes, com exposicions, xerrades, ballades, aplecs o concerts per celebrar els seus aniversaris. L’entrada serà gratuïta i es farà un sorteig el qual els diners recollits aniran destinats a La Marató de TV3.

Etiquetes:
Societat