25 d'abril de 2024

Manlleu se solidaritza amb La Marató de TV3

La plaça serà l'epicentre de les activitats aquest diumenge 15 de desembre

elter.net 11 de desembre de 2019 a les 12:49
La plaça s'omple d'activitats el dia de La Marató | elter.net

Un any més Manlleu mostra el seu costat més solidari amb l’organització de desenes d’activitats les quals, la recaptació, anirà destinada a La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries.


Les activitats, algunes d’elles ja en marxa, se celebraran el diumenge 15 de desembre a la plaça Fra Bernadí. Dues de les més participatives són la cursa atlètica de 10 km, amb sortida a les 11h i la masterclass d’spinning, que començarà a les 11h i reunirà més de 200 ciclistes. Entre d’altres, diumenge, a la plaça, es farà un acapte de sang extraordinari, una actuació solidària dels “Grollers de la Plana”, actuacions musicals o rifes solidàries, en una jornada plena d’activitats.


En altres punts com el Pavelló Municipal d’Esports, centre escolars, el Club Tennis Manlleu o al cinema de Gràcia també s’organitzaran activitats tan diverses com un campionat d’escacs, sortejos o jornades esportives per recaptar fons per La Marató. Durant tot el mes de desembre se segueixen organitzant recaptes solidaris a punts com l’hamburgueseria Beive, el restaurant Manlleuet o a la Biblioteca Municipal. Podeu consultar tots els actes en aquest enllaç.

Etiquetes:
Societat