26 d'abril de 2024

El Programa 30 Plus ha afavorit 28 contractes en 4 mesos

Actualment queden 15 contractacions per realitzar, destinades a persones de més de 30 anys

elter.net 15 de desembre de 2019 a les 11:19
El Programa 30 plus és una iniciativa comarcal gestionada per l'OPE Feina de l'Ajuntament de Manlleu | elter.net

El Programa 30 Plus de l'OPE Manlleu ha realitzat 28 contractacions amb 4 mesos. De les persones contractades, 12 són homes i 16 són dones. La majoria d'aquests, 21 persones, tenen més de 45 anys. Aquesta és una dada rellevant, ja que es tracta del col•lectiu que més atur presenta a la Comarca d'Osona.


L'objectiu d'aquest programa és incentivar la contractació de persones de més de trenta anys que estiguin desocupades i així afavorir la seva inserció laboral. Actualment, queden 15 contractacions per realitzar en el marc del programa. Hi tenen accés les persones majors de 45 anys, les dones majors de 30 que hagin patit violències masclistes, persones majors de 30 anys faci més d'un any que estan a l'atur o que siguin nouvingudes.


Pel que fa a les empreses s'hi poden adherir totes aquelles que no hagin acomiadat ningú de forma improcedent en els darrers 3 mesos i que estiguin disposades a fer contractació de llarga durada. En el cas d'encaixar en el programa i voler contractar una persona que reuneixi els requisits, aquesta pot optar a una subvenció que bonifica el SMI durant un màxim de 9 mesos. En el cas que alguna empresa o persona estigués interessada, pot contactar amb l'OPE Feina al correu opefeina@manlleu.cat o bé trucant al 93 851 50 22.

Etiquetes:
Societat