24 d'abril de 2024

Alumnes de l'INS Antoni Pous fan a Alemanya una nova parada del «Highway to Health»

El projecte Erasmus+ va portar els manlleuencs a treballar aspectes d'alimentació saludable

elter.net 17 de febrer de 2020 a les 12:06
Representants de l'institut a Alemanya | INS Antoni Pous

Professors i alumnes de l’Institut Antoni Pous de Manlleu van viatjar la setmana passada a Kassel, Alemanya, en una nova trobada del projecte Erasmus+ “Highway to health”, on cinc països europeus diferents treballen conjuntament temes relacionats amb la salut.


Els manlleuencs i les manlleuenques va ser a l’Offene Schule Waldau, una escola que compta amb un gran menjador escolar que ha estat guardonat diverses vegades. Allà, els alumnes de l’Antoni Pous i de la resta d’instituts participants en el projecte van poder conèixer de primera mà el funcionament de l’equipament i, al mateix temps, van treballar aspectes relacionats amb l’alimentació saludable. Prèviament els alumnes havien fet un estudi dels hàbits alimentaris en cada un dels centres escolars.


Aquesta va ser una de les parts principals de la visita, però els de Manlleu també van aprofitar l’estada a Kassel per visitar una granja i parlar de la ramaderia sostenible, a més de participar en tallers i activitats relacionats amb l’alimentació. Aquesta era la quarta trobada del projecte que es clourà en aquest curs escolar amb una trobada final a Kalamata, Grècia.

Etiquetes:
Societat