25 d'abril de 2024

Roger Puigbò guanya la mitja marató de Granollers, malgrat un error del policia que el guiava

L'osonenc, que també va patir una punxada, va ser declarat vencedor perquè l'error el va perjudicar

El Ter 2 de febrer de 2009 a les 16:26
Roger Puigbò va dominar la cursa tot i els contratemps
L’atleta de Sant Julià de Vilatorta, Roger Puigbò, va guanyar aquest diumenge la Mitja Marató de Granollers. Ho va fer, però, d’una forma estranya, ja que li van donar el triomf ex aequo un cop acabada la cursa.

L’osonenc es va veure perjudicat per un error del policia que obria la cursa, que es va equivocar a menys de dos quilòmetres per la meta i el va guiar per un trencant equivocat.

Jordi Madera, que era segon en aquells moments, es va beneficiar d’aquest error per arribar primer a la meta. L’osonenc, que també havia patit una punxada al quilòmetre dos, va ser proclamat vencedor pels comissaris, juntament amb Jordi Madera. Aquesta és la desena victòria de Roger Puigbò en les catorze edicions en què ha disputat la prova.

Aquesta prova i la que disputarà d’aquí a dues setmanes a la mitja marató de Gavà, serveixen per preparar la temporada. Roger Puigbò té clar que aquest any ha d’aconseguir bones marques per poder anar als Jocs del Mediterrani, on només hi competeixen dos atletes de cada país. Pròximament, disputarà les maratons de Sevilla, Barcelona, París, Corea, Suïssa i, possiblement, Boston.
Etiquetes:
Esports