26 d'abril de 2024

El campionat d'Osona de bicitrial comença amb un centenar de participants

Com a novetat, en aquesta desena edició es donarà un premi al desè classificat de cada categoria

El Ter 3 de febrer de 2009 a les 10:05
La primera prova del campionat es va celebrar aquest diumenge a Taradell
El campionat d’Osona de trial en bicicleta va donar el tret de sortida aquest diumenge amb la primera prova, disputada a Taradell. L’objectiu de la prova és fomentar i promoure el bicitrial. En la primera prova, tot i la pluja, més d’un centenar de participants hi van competir.

La competició segueix la mateixa filosofia que en altres edicions i ha incorporat una nova categoria open blanc i blau, segons el nivell tècnic dels participants. En Open blanc el triomf va ser per Sergi Llongueras d’Orrius, en open blau va guanyar Pau Ajenjo de Sant Cugat del Vallès. En benjamins, victòria per Pol Cabré-Verdiell de Terrassa, en principants va guanyar Martí Aran de Borgonyà i en alevins el seu germà Eduard Aran. En categoria infantil triomf per Bernat Seuba d’Òdena, en cadets va guanyar Eloi Paré de Calldetenes i en expert Eduard Planas de Sant Joan de les Abadesses.

La competició compleix aquest any la desena edició i ha ajudat a fomentar aquest esport. Com a novetat, la competició enguany ha incorporat un premi al desè classificat de cada categoria.
Etiquetes:
Esports