23 d'abril de 2024

L’Ajuntament de Vic imparteix un curs de gestió multicultural i intervenció en immigració

El curs es va iniciar amb la conferència inaugural a càrrec de Xavier Torrens, que va tenir lloc a la Sala de la Columna

El Ter 3 de febrer de 2009 a les 10:28
Un moment de la inauguració del curs multicultural
Divendres passat la Sala de la Columna va acollir la conferència inaugural del curs de gestió multicultural i intervenció en immigració, organitzat per l’Ajuntament de Vic. La conferència va anar a càrrec del professor de la Universitat de Barcelona i assessor de la CONFAVC en matèria d’immigració, Xavier Torrens.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Joan López i Carol, el president de la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya, Joan Martínez, i el responsable de participació de la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, Saoka Kingolo.

Aquest curs està adreçat a persones amb inquietuds i amb motivació per conèixer millor la diversitat cultural i ofereix una formació transversal en matèria d’immigració des d’un nou enfocament, orientat especialment en termes pràctics. Es tracta d’una aproximació rigorosa a aquesta temàtica d’actualitat per saber articular estratègies d’intervenció. D’una manera didàctica, es donen els coneixements i les eines necessàries per gestionar amb eficàcia programes i serveis en aquest àmbit.

El professorat que imparteix el curs està format per expertes i experts en immigració. El curs té una durada de 95 hores, està dividit en tres mòduls: el primer d’aquests tractarà els estereotips i un nou enfocament; el segon mòdul, anirà dirigit a definir tècniques de gestió d’àmbits diversos; en el tercer i últim mòdul, s’aprofundirà en les cultures de les minories ètniques.

El curs de gestió multicultural i intervenció en immigració es durà a terme des del 7 de febrer fins el 25 de juliol.
Etiquetes:
Societat