25 d'abril de 2024

Calldetenes aprova un pressupost de 'moderació' amb 8 milions per a inversions ja projectades

Entre les inversions hi ha una nova fase del pavelló o la millora de l'entorn de l'església de Sant Martí de Riudeperes

El Ter 3 de febrer de 2009 a les 12:45
Una imatge aèria de Calldetenes
Calldetenes va aprovar aquest dilluns el pressupost per al 2009, que puja a 10,7 milions d’euros. Respecte al del 2008 suposa una rebaixa del 9,8%. La majoria del pressupost, uns 8 milions d’euros, fan referència al capítol d’inversions. Segons l’alcalde, Jaume Mas, és un pressupost de moderació, ja que, deixant de banda les inversions, moltes partides s’han rebaixat.

Les inversions contemplen obres ja projectades amb la urbanització de diferents carrers de tres sectors diferents, que seran finançades a través de contribucions especials. També inclouen la redacció i aprovació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, una nova fase del pavelló esportiu i l’arranjament i pavimentació de l’entorn de l’esglèsia de Sant Martí de Riudeperes. Segons l’equip de govern, totes aquestes inversions compten amb finançament a través de subvencions.

Convergència i Unió va votar en contra del pressupost perquè considera que no té en compte el pla de sanejament. CiU també va criticar que faltava informació com l’informe de l’interventor o la divisió de partides per regidories.

Aquest dimecres s'ha sabut que el pressupost haurà de tornar a passar l'aprovació del ple municipal per un defecte administratiu.

El ple també va aprovar tres projectes que seran finançats a través del Fons estatal d’inversió local. Es tracta de l’ampliació del cementiri, millores en l’enllumenat i en la mobilitat de Calldetenes a través de supressió de barreres arquitectòniques. El ple també va aprovar inicialment el projecte d’urbanització i millora de la zona esportiva.
Etiquetes:
Política Municipal