26 d'abril de 2024

El CICAC canvia el plenari amb els advocats degans de Vic i Granollers

El CICAC és el superior òrgan representatiu i executiu dels 14 col·legis catalans d'advocats.

El Ter 3 de febrer de 2009 a les 20:46
Una imatge d'Antoni Molas
El Consell dels Il·lustres Col·legis Advocats de Catalunya (CICAC) ha dut a terme una reforma parcial del plenari. Els canvis han estat en els càrrecs de Vicepresidenta i de tresorer del Consell. En el primer cas, la presidenta del Consell de l'Advocacia Catalana i degana del Col·legi de Barcelona, Sílvia Gimenez-Salinas ha proposat com a nova vicepresidenta del CICAC la degana del Col·legi d'Advocats de Granollers, Lidia Condal.

Per la seva banda, el càrrec de tresorer del CICAC ha estat ocupat pel degà del Col·legi d'Advocats de Vic, Antoni Molas. Amb aquests nomenaments el Consell de l'Advocacia Catalana ha fet una renovació parcial del seu plenari que és l'equip de govern de l'institució.

La Comissió permanent del Consell està formada per 5 degans dels Col·legis de Catalunya per tal que hi hagi la màxima representació de l'advocacia catalana al Consell i vetllar pels interessos de tots els advocats.

El CICAC és el superior òrgan representatiu i executiu dels 14 col·legis catalans d'advocats i té adherits els Col·legis de les Illes Balears, Andorra i Perpinyà. Les seves finalitats principals, d'acord amb la llei de col·legis professionals, són la representació general de la professió i la seva defensa.
Etiquetes:
Societat