23 d'abril de 2024

Sant Bartomeu inicia la primera fase per portar aigua potable a les masies del terme municipal

El projecte també inclou la canalització per fer arribar la fibra òptica

El Ter 4 de febrer de 2009 a les 12:20
Les obres han començat amb la primera fase que afecta a set propietaris
Sant Bartomeu del Grau ha iniciat les obres de l’abastament d’aigua potable a les masies. Els treballs van començar la setmana passada per les masies properes a la carretera de les Ferreres. Les obres van ser adjudicades a l’empresa Servei, instal·lacions i muntatges S.A.

L’alcalde de Sant Bartomeu, Miquel Colomer, explica que aquestes masies, fins ara, no estaven connectades a la xarxa d’aigua del municipi. La primera fase de les obres portarà aigua des del veïnat de la Codina fins a l’antiga carretera d’Olost. Els veïns beneficiaris fan una aportació conjunta, segons conveni, de 60 mil euros. El projecte té un cost de 187 mil euros i es finança amb les aportacions dels veïns, recursos propis de l’ajuntament i ajuts del PUOSC i el Programa de Desenvolupament rural.

L’abastament d’aigua a les masies era un dels projectes importants del consistori durant el2008. De fet, el projecte, aprovat fa diversos mesos, contempla més fases.

El projecte també contempla la canalització per fer arribar la fibra òptica, que inclou la col•locació de dos tritubs a la mateixa rasa per on passa la canalització de l’aigua. Aquestes connexions faran possible que en el futur Sant Bartomeu pugui tenir connexió de fibra òptica per a tots els serveis de telecomunicacions.
Etiquetes: