25 d'abril de 2024

La Duatló Ciutat de Vic esdevé un èxit amb 238 participants

La prova comptava amb 7 quilòmetres de cursa, 33 i mig en bicicleta i 3 i mig de nou corrent

El Ter 28 d'abril de 2008 a les 20:43
El Club Natació Vic va celebrar aquest diumenge la setena edició de la Duatló Ciutat de Vic. La prova va ser tot un èxit de participació amb un total de 238 participants. Una xifra que suposa un record per a la competició. La prova comptava amb 7 quilòmetres de cursa, 33 i mig en bicicleta i 3 i mig de nou corrent.

El recorregut era el mateix que el de l’edició passada i el tram en bicicleta va decidir la competició. La victòria absoluta va ser per Francisco Pontano en categoria masculina i Montse Cinca en la femenina.

Aquesta vegada la prova no coincidia amb el campionat d'Espanya de duatló i tancava la lliga nacional de Catalunya de duatló en carretera. Aquests dos motius poden explicar l’èxit de participació.

La prova també comptava amb una duatló infantil per a nens des dels quatre anys als 16. Hi va haver 42 participants que es van dividir en dues categories diferents.