25 d'abril de 2024

El CPA Tona intentarà obtenir la classificació per al campionat d'Espanya en el català

Els dos grups del CPA Tona van aconseguir la setmana passada la segona posició al campionat de Barcelona

El Ter 6 de febrer de 2009 a les 10:26
El grup gran del CPA Tona celebrant la segona posició al provincial
El Club Patinatge Artístic Tona disputarà aquest cap de setmana el campionat de Catalunya de show en la modalitat de grups grans i cadets. Després d’aconseguir la classificació en el campionat de Barcelona, on es van aconseguir dos segons llocs en les dues modalitats, el conjunt osonenc espera assolir la classificació pel campionat d’Espanya.

La competició es celebrarà a Girona. La categoria cadet competirà el dissabte, mentre que el grup de grans ho farà el diumenge. La prova compta amb equips de nivell, molts d’ells campions d’Europa com el Club Patinatge El Masnou. Tot i això, Cristina Gibaja creu que l’equip cadet del Tona pot ser la sorpresa de la competició. El club només ha tingut una setmana per preparar la competició, ja que el provincial es va ajornar una setmana pel temporal de vent. Tot i això, s’han pogut fer les modificacions adequades.

El Club Patinatge Tona interpretarà la peça ‘Desmontables detonables’ i en cadet ‘Connexons’. L’any passat el grup sènior va ser quart al Campionat d’Espanya.

L'equip cadet intentarà aconseguir la classificació per al campionat d'Espanya

Etiquetes:
Esports