25 d'abril de 2024

El Manlleu torna a la zona d'ascens amb una remuntada al camp del Vilajuïga

El Manlleu suma un total de 40 punts i torna a la quarta posició de la zona d'ascens, per davant del Santboià

El Ter 8 de febrer de 2009 a les 17:21
Foto d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha tornat a la zona de play-off després de remuntar amb un 2 a 3 un partit que perdia davant el Vilajuïga des del minut 2 de partit. El Manlleu ha empatat el partit al minut 23 amb un xut de falta directa de Jordi Dot i a partir d'aleshores ha dominat bona part del partit.

A la segona part han arribat els dos gols de Planagumà i també la reacció del Vilajuïga, que ha escurçat distàncies i ha pogut empatar als últims minuts del partit.

El Vilajuïga s'ha avançat al marcador en una sortida de córner al minut 2 de partit, quan André Mabil ha rematat a porteria aprofitant la manca de concentració de la defensa visitant. Poc a poc el Manlleu ha començat a disposar de la possessió i abans de la mitja hora de partit ha arribat el gol de l'empat. Al minut 22 Jordi Dot ha transformat en gol una falta des de lluny amb un xut potent que s'ha enverinat amb el fort vent que feia a la població empordanesa. Els locals han estat a punt de tornar a avançar-se en el marcador però la seva ocásió més perillosa ha acabat amb un xut al travesser.

La segona part ha evidenciat la qualitat del Manlleu i del seu davanter Planagumà, que al minut 63 ha aprofitat una centrada de Baruc per enviar la pilota a l'interior de la porteria de Masip amb un xut arran de pal. Només un minut després, Baruc ha provocat un penal amb una bona internada a l'àrea. El mateix Baruc ha pogut consolidar la remuntada del Manlleu però, com ja va passar fa unes setmanes, Baruc ha errat el seu llançament amb un Masip molt encertat que ha endevinat la trajectòria de la pilota.

Tot i l'error en el llançament de penal, el Manlleu ha aconseguit el seu tercer gol moments després, quan al minut 72 Planagumà aprofitava amb el cap una centrada de Geli. El Manlleu no ha estat capaç de mantenir durant molt temps l'avantatge de dos gols, ja que només quatre minuts després André Mabil ha tornat a rematar un córner per escurçar distàncies. Durant els últims minuts el Vilajuïga ha apretat i ha estat a punt d'empatar de no ser per una bona intervenció del porter Tato.

Amb aquesta victòria, el Manlleu suma un total de 40 punts i torna a la quarta posició de la zona d'ascens després de col·locar-se per davant del Santboià, que ha empatat avui i encara té pendent un partit davant l'Europa. El proper partit del Manlleu serà davant el Club de Futbol Vilanova i la Geltrú diumenge que ve, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, al Municipal d'Esports de Manlleu.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports