24 d'abril de 2024

La Cabanya del Castell de Montesquiu acull 41 obres de Laia Rodríguez Amàrita

En totes les obres també predominen els colors molts vius.

El Ter 10 de febrer de 2009 a les 20:47
En total es poden veure 41 obres de diversos formats i amb diferents tècniques.
La Cabanya del Castell de Montesquiu acull fins el 22 de febrer una exposició de la il•lustradora Laia Rodríguez Amàrita. En total es poden veure 41 obres de diversos formats i amb diferents tècniques. Però, totes questes obres, sota el títol ‘Carpe diem’ tenen com a denominador comú el fet de convidar a gaudir de la vida.

Tot i la diversitat de tècniques que presenta la mostra, la predilecta de l’artista és l’acrílic ja que segons diu, permet ‘més joc’. En totes les obres també predominen els colors molts vius. Tot plegat vol contribuir a donar una imatge de ‘bon rotllo’ segons l’artista. Pel que fa al format, en aquesta mostra si troben tan obres en D3, D3 i quadres en gran format. Segons la il•lustradora depenen cada cas del que es vol transmetre amb cada obra.

La mostra, que es va inaugurar el passat 31 de gener amb un èxit notable de públic, es pot visitar els dissabtes i festius d'11 a 2 fins el 22 de febrer. Entre el currículum de Laia Rodríguez Amàrita destaca el Disney que va elaborar el passat 2007 pel concurs de Vaques de Cowparade a Barcelona.
Etiquetes:
Cultura