26 d'abril de 2024

S'obren les inscripcions pel quart curs d'horticultura de Manlleu

El curs començarà el proper 21 de febrer a les 10h del matí al MIT amb la primera de les nou sessios.

El Ter 10 de febrer de 2009 a les 20:51
Imatge dels horts durant el curs de l'any passat.
Ja estan obertes les inscripcions al 4rt curs teòric i pràctic d’horticultura a l’horta de Can Sanglas. Fins ara les tres anteriors edicions del curs han comptat amb una gran acollida de públic amb més de 120 alumnes que han après unes pràctiques d’horticultura de la mà de Pere Crosas i Miquel Bonet.

Segons Xevi Crosas, membre del Grup de Defensa del Ter, es tracta d’un crus que combina la teoria i la pràctica i que vol fer perdre la por a cultivar.

El curs començarà el proper 21 de febrer a les 10h del matí al Museu Industrial del Ter amb la primera de les nou sessions. La darrera sessió del curs es farà el 13 de juny, però els alumnes podran continuar treballant a les parcel•les fins que s’hagi fet la collita dels espais treballats. Segons Sergi Solà, es tracta d’una altra manera de dedicar el temps d’oci que cada vegada atrau més públic jove.

Aquesta és la quarta edició del curs que un any més organitza la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manlleu, el Museu Industrial del Ter i el Grup de Defensa del Ter. El preu del curs és de 45€, estudiants i jubilats 30€. Per les inscripcions només cal posar-se en contacte amb el Museu Industrial del Ter.

Una altre imatge del curs de l'any passat.

Etiquetes:
Societat