26 d'abril de 2024

L'equip de govern de Balenyà descarta les al·legacions d'EpB i tira endavant els pressupostos

ls 3,98 milions d’euros que puja el pressupost es justifiquen per la construcció de la llar d’infants municipal

El Ter 13 de febrer de 2009 a les 14:06
L'edifici de l'Ajuntament de Balenyà
L’aprovació del pressupost de l’Ajuntament de Balenyà per al 2009 va quedar ahir definitivament tancada. Un cop aprovats els pressupostos, l’última setmana de desembre, el grup d’Entesa per Balenyà hi havia presentat al·legacions.

Per aquest motiu, dijous va caldre convocar un ple extraordinari per fer l’aprovació definitiva de la xifra, que puja a 3,9 milions. Finalment, les al·legacions es van descartar i l’alcalde, Tomàs Girvent, considera que el que proposava l’oposició era poc rellevant.

Les al·legacions que va presentar EpB va posar encara més de manifest la separació que existeix entre els dos grups majoritaris, el PSC, al govern i el grup d’Entesa, que fa mig any havien compartit govern. D’altra banda, al ple d’ahir també es van tirar endavant dos convenis urbanístics perquè el camp de futbol fos de titularitat municipal.

Els 3,98 milions d’euros que puja el pressupost es justifiquen per la construcció de la llar d’infants municipal que es farà darrere les escoles, on ara hi ha les pistes de tennis. Al seu torn, es destinen 140.000 euros per traslladar les pistes davant del pavelló.
Etiquetes:
Política Municipal