25 d'abril de 2024

Els errors impedeixen al Manlleu passar de l'empat davant el Vilanova

Amb aquest empat davant el Vilanova, el Manlleu suma un total de 41 punts i baixa a la cinquena posició

El Ter 15 de febrer de 2009 a les 21:49
Foto d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha empatat a 3 a casa davant el Vilanova en un partit en què els dos equips han estat per davant en el marcador. El Vilanova s'ha avançat al marcador però aviat el Manlleu ha aconseguit remuntar. Un gol just abans del descans i un altre en pròpia poc després de començar la segona part han permès al Vilanova posar-se un altre cop per davant al marcador. El Manlleu només ha pogut aconseguir l'empat amb un gol de Remo al minut 79.

El partit ha començat malament pel Manlleu. Al minut 17 Jarabo ha rematat a porteria una centrada de córner i Tato no ha estat capaç de blocar la pilota abans que creués la línia de gol. Poc després, al minut 21, Fran Rubio s'ha avançat a la defensa i ha superat el porter sense problemes per empatar el partit. El mateix jugador ha estat l'autor del segon gol del Manlleu després d'aprofitar un refús a la frontal de l'àrea amb un potent xut al minut 33.

L'alegria ha tardat poc en esbaïr-se. El Manlleu estava llançat però el Vilanova ha donat un cop dur al minut 1 del temps de descompte quan Tato no ha pogut blocar un xut potent de Triguero i ha deixat la pilota a plaer als peus de Valldosera. El Vilanova ha culminat la remuntada al minut 53 amb l'ajuda d'Uri, que ha pentinat una pilota cap a la seva porteria. Els visitants han tingut ocasions per sentenciar però Remo al minut 79 ha aconseguit l'empat definitiu al marcador.

Amb aquest empat el Manlleu suma un total de 41 punts i baixa a la cinquena posició, tot i que té la quarta posició, i per tant, la zona de play-off, a només dos punts. El proper partit serà el diumenge 22 de febrer a partir de les cinc de la tarda, quan Manlleu jugarà com a visitant al camp del Banyoles.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports