26 d'abril de 2024

El Roncato Patí Vic perd contra el Barça i haurà de buscar la classificació a Alemanya

Els vigatans van perdre la primera oportunitat de classificació en perdre contra el Barça per 1 a 3

El Ter 16 de febrer de 2009 a les 12:12
Els vigatans van fer una mala primera meitat, que va condicionar la resta del partit
El Roncato Patí Vic va perdre aquest diumenge contra el Barça en el penúltim partit de la lliga europea. Els vigatans van caure per 1 a 3 en un partit on els blaugrana van aprofitar la seva superioritat al primer temps per endur-se els punts. El Vic va sortir amb poca intensitat i ho va pagar car, ja que Panadero i Masoliver van posar un 0 a 2 al marcador. El capità vigatà, Titi Roca, es queixava de la mala primera meitat.

A la represa, el Vic va sortir més concentrat i buscant escurçar diferències. Però el Barça va sentenciar amb un tercer gol, obra de Lluís Teixidó. Tot i això, el Vic ho va continuar intentant i Titi Roca va escurçar diferències a nou minuts pel final. Els intents posteriors dels vigatans no van donar el fruit esperat i el Barça es va endur un triomf molt important.

Ara, el Vic queda tercer del seu grup europeu amb nou punts. Els vigatans, però, tenen l'avantatge que continuen depenent d'ells mateixos. Si guanyen a Alemanya en l'última jornada, s'hauran classificat. L'altre posició serà per al guanyador entre el Barça i el Valdagno.
Etiquetes:
Esports