25 d'abril de 2024

L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes celebra la trobada comarcal a Sant Pere

L'Hospitalitat fa una crida als joves perquè s'animi i formin part del cos de voluntariat de servei a la gent gran

El Ter 16 de febrer de 2009 a les 12:26
La trobada comarcal de l'Hospitalitat es va celebrar a Sant Pere de Torelló
La delegació d'Osona de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, va celebrar aquest diumenge la seva trobada comarcal. Enguany s'ha fet a la població de Sant Pere de Torelló, onze anys després de la darrera trobada a la mateixa població, i hi han assistit 415 persones.

La festa es va iniciar amb la rebuda a tota la comitiva a la plaça Mummany, i tot seguit es va celebrar l'Eucaristia a la parròquia del poble. Mossèn Salvador Mundó, nou consiliari de l'Hospitalitat, va presidir la missa, i el cor de l'Hospitalitat, una solista, i el grup de guitarres de joves hi van posar la música. En sortir de la missa, tothom es va desplaçar al pavelló per fer-hi el dinar de germanor, que va ser possible, com tota la festa, gràcies a una cinquantena de voluntaris, entre els quals hi havia l'Agrupament Escolta Mestral, que entre dissabte i diumenge es van encarregar que tot sortís bé.

Després del dinar, l'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, va agrair molt l'assistència i va valorar de molt positiva i humana la tasca que duu a terme l'Hospitalitat. El delegat comarcal, Sebastià Raurell, va fer una molt bona valoració de la festa i va encoratjar tothom, sobretot als més joves, a pensar ja en el pelegrinatge del mes de juny que aquest any s'endarrereix de dates, del 19 al 23 de juny. El motiu és per tal que, a petició del jovent de l'Hospitalitat, molts joves com ells puguin acompanyar-los i ajudar-los a fer aquesta tasca de voluntariat amb la gent gran, malalts, i persones amb discapacitat. Com a cloenda de la trobada es va fer el fi de festa amenitzat per l'Agrupació Teatral Bellmunt que va fer un petit espectacle de cançons i humor, que va agradar i va fer passar una bona estona de riure i ballar. L'hora dels adéus va posar el punt i final a una trobada que l'any vinent es celebrarà a Roda de Ter.

Per altra banda, informar també que enguany l'Hospitalitat vol fer una clara aposta i una crida al jovent perquè s'animi a fer aquest voluntariat de servei a la gent gran, malalts i persones amb discapacitat. És per això que s'han endarrerit les dates del pelegrinatge a finals de juny, concretament del 19 al 23 de juny. La direcció i, sobretot, el grup de jovent demanen la col·laboració als joves, i com no, també als qui no son tan joves.

Més de 400 persones van assistir a la trobada

El dinar de germanor es va fer al pavelló d'esports

La trobada va comptar amb un fi de festa a càrrec de l'Agrupació Teatral Bellmunt

Etiquetes:
Societat