27 d'abril de 2024

Sora es gastarà prop d'un milió d'euros fent un passeig al nucli de Cussons

L'alcalde diu que esperen tirar endavant l'obra perquè actualment disposen de recursos

El Ter 17 de febrer de 2009 a les 14:13
Un pla general de Sora
Sora farà una actuació destacada al nucli de Cussons que costarà a aquest petit municipi prop d'un milió d'euros. El projecte passa per construir un passeig al costat de la carretera entre les Escoles i la Plaça de la Sardana d'aquest nucli on actualment hi viuen una trentena de veïns.

El projecte també inclou, segons ha explicat l'alcalde del municipi Eudald Parcerisas, la creació d’un únic punt on els vehicles que es volen incorporar a la carretera BP-4654 ho puguin fer 'amb més seguretat'.

Una primera fase de l'obra es farà amb els diners del Fons Estatal d'Inversió Local mentre que la resta es podria incloure en el pressupost municipal del 2009 que encara no està aprovat. L'alcalde diu que esperen tirar endavant l'obra perquè actualment disposen de recursos. Uns 451.000 euros procediran del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat i 418.000 euros del programa Xarxa Barcelona de la Diputació de Barcelona. La resta d'aportació fins a completar el cost total del projecte li aportaran l'Ajuntament i els propis veïns a traves de contribucions especials.

L'obra començarà amb els diners del Fons Estatal d'Inversió Local perquè a un municipi tant petit només li pertocaven 31.000 euros. El global de l'obra es farà entre aquest 2009 i inicis del 2010.
Etiquetes: