26 d'abril de 2024

L’alcalde de Vic veu amb bons ulls que la nova biblioteca de Vic es construeixi al terreny de l’antiga caserna

Aquesta ubicació farà que sigui un equipament de barri per a tota la ciutat

El Ter 19 de febrer de 2009 a les 16:14
L'alcalde es va reunir amb reprsentants de diferents associacions de veïns
La nova biblioteca es construirà als terrenys de la caserna de la Guàrdia Civil, segons va comunicar l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, en una reunió aquest dimecres amb una àmplia representació de les Associacions de Veïns i Veïnes dels barris del sud de Vic.

Durant la reunió, que va tenir lloc a l’Ajuntament de Vic, Vila d’Abadal va explicar que aquesta proposta “ja havia sortit al procés de participació per a la remodelació del barri del Remei” i que “hi havia altres ubicacions possibles però avui m’he reunit amb tots els representants que m’han lliurat la proposta i crec que s’ha de veure acomplerta”. Vila d’Abadal també ha explicat que aquesta ubicació de la biblioteca “es veu recollida al POUM”.

Per la seva banda, Pep Cumeras, representant de l’Associació de Veïns de la Calla, ha parlat en nom de totes les associacions presents i ha explicat “que volem un equipament pel barri i també per a tota la ciutat, i per això pensem que aquesta ubicació és pertinent”.

La reunió va comptar amb representants de l’Associació de Veïns Horta Vermella; Associació de Veïns Serra-de-Senferm; Associació de Veïns de La Calla; Associació de Veïns del barri de Santa Anna; Associació de Veïns i Veïnes del Pla del Remei; Associació de Veïns de Sentfores-La Guixa; Associació de Veïns del carrer Sant Pere i Comunitat de propietaris de la Plaça Moragas.
Etiquetes:
Societat