25 d'abril de 2024

El Ral·lisprint de Sant Julià comptarà amb menys participants per culpa de la crisi

La prova començarà des del carrer de Núria de Sant Julià de Vilatorta, on també hi haurà el parc tancat

El Ter 20 de febrer de 2009 a les 10:55
Albert Orriols, després de guanyar l'any passat, parteix com a favorit
La temporada de ral•lis a Catalunya s’enceta aquest diumenge a la comarca d’Osona. Ho farà, com és habitual, amb una nova edició del ral.li Esprint Sant Julià, la dotzena. El ral.li continua amb el mateix format i es faran tres passades al tram de Sant Julià-Espinelves de deu quilòmetres de longitud.

La prova està organitzada per l’Escuderia Osona i suposa la primera cita de la temporada. La crisi econòmica també s’ha fet notar i hi haurà menys participants. En total uns 56 pilots.

La prova començarà des del carrer de Núria de Sant Julià de Vilatorta a partir de les nou del matí. El final del ral.li serà aproximadament a dos quarts de tres de la tarda. Al carrer Núria també hi haurà el parc tancat. El parc d’assistència estarà ubicat al polígon industrial La Quintana. La prova consta de 85 quilòmetres, dels quals 31 són en trams cronometrats. Aquest any no es disputarà el tradicional concurs de tibades de la Cantina. Una de les novetats és que el dissabte es farà un shakedown al Coll del Buc. La prova servirà perquè els pilots agafin rodatge.

Entre els principals pilots hi haurà el vigatà Albert Orriols, guanyador l’any passat, amb un Peugeot 206 World Ral.li Car, Jordi Zurita amb un Mitsubishi Lancer Evo 9, Josep Maria Soler, els germans Barba i Toni Gibert.
Etiquetes:
Esports