El Club Bàsquet Vic es retroba amb la victòria contra el Rosalia

Els vigatans han trencat una mala ratxa de resultats i ja sumen nou victòries

El Ter 21 de febrer de 2009 a les 13:13
Matt Kiefer va ser el màxim anotador del Vic
El Club Bàsquet Vic va tornar a guanyar un partit de la Leb or després de tres jornades. Els vigatans van superar de dos punts, 70 a 68 al Rosali, en un partit d'infart. El matx va ser de domini vigatà i es va decidir gràcies a un gran tercer període.

De fet, la igualtat va ser la nota dominant durant tot el partit i tots els períodes van registrar marcadors molt ajustats. A la mitja part, dominaven els gallecs per tres punts, 30 a 33. Els dos primers períodes van ser per al conjunt visitant, però amb avantatges molt petits.

La clau del partit va ser la reacció vigatana després del descans. El conjunt de Xavi Garcia va sortir amb moltes ganes de remuntar i ho va fer. Va dominar el tercer quart per deu punts de diferència, 26 a 16. Aquest parcial va acabar sent decisiu, ja que va permetre al Vic gestionar l'avantatge en l'últim període. Els gallecs van intentar remuntar, però només van poder reduir cinc punts.

Cal destacar els 14 punts de Matt Kiefer i la gran aportació de Josemi Garcia i del nou fitxatge Matias Nocedal, que sortint de la banqueta, van ser capaços d'anotar 11 punts cadascú. El Vic es situa catorzè amb nou victòries i dotze derrotes.

El Rosalia arribava a Vic en ratxa, havent guanyat tres dels quatre últims partits. A més, era un partit vital, ja que el Rosalia ocupa la penúltima posició i era un rival directe per eludir el descens.