26 d'abril de 2024

Roger Puigbò i Laia Andreu, escollits millor esportistes de Vic

Divendres es va celebrar la festa de l’esport vigatà on es van distingir els millors esportistes del 2008

El Ter 23 de febrer de 2009 a les 10:39
Foto dels millors esportistes de Vic de l'any 2008
Divendres al vespre es va celebrar la festa de l’esport vigatà amb una alta participació. 170 persones de diverses entitats esportives de la ciutat es van unir amb un sopar a la Vila dels Masramon. La celebració va ser presidida per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Montserrat Rovira i altres regidors del consistori.

La festa de l’esport vigatà es celebra per proclamar els 8 millors esportistes vigatans en funció de diferents categories. Així al millor equip promoció va recaure al Club Patí Vic Juvenil A; el millor esportista individual promoció va ser per Marta González (C.N. Vic ETB); el millor esportista veterà masculí i femení va anar a parar a Jordi Alcubierre (del Club Esquí); el millor special olímpics va ser Eloi Collell (del Club Car); el millor equip femení va ser pel Fotoprix-Tennis Taula Vic; el millor equip masculí pel Club Bàsquet Vic; la millor esportista femení per Laia Andreu (Unió Excursionista Vic); i el millor esportista masculí per Roger Puigbò (Club Atlètic Vic)

Al final del sopar i lliurament de premis, l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, va remarcar que l’esport fa gran la ciutat de Vic i així ho demostra el nivell esportiu d'alguns dels clubs. També va destacar la tasca pedagògica i d’esforç que fa cadascuna de les entitats esportives de la ciutat.

Els equipaments esportius també van ser objecte del discurs de Vila d’Abadal, fent menció al recent construït pavelló d’esports i el futur complex esportiu “Can Garrofa” que “donarà als barris del sud de la ciutat el que es mereixen”, amb paraules textuals.

En el marc de la festa de l’esportista vigatà també es van lliurar altres distincions a persones que les mateixes entitats havien cregut oportú. Aquest és un reconeixement que fa l’Ajuntament de Vic junt amb el club o entitat que vulgui destacar una persona del seu club per dedicació i/o passió. Els afortunats van ser Lenin Antonio Acevedo del Club de Beisbol Vic Bat; Ramona Plans del Club CAR; Josep M. Roca, del Club Patí Vic; Josep Batiste del Club Petanca Vic-Santa Anna; Joaquim Rodíguez, del Club Gimnàstic Vic; Marta Fontarnau del Club Esquí Vic i Joan Cussó del Vic Tennis Taula.

També i com a novetat d’enguany hi ha va haver un reconeixement especial a esportistes residents a Vic però, que alguns d’ells, juguen amb altres clubs que no són de Vic. Estem parlant de Raül López, jugador de bàsquet; Carla Guidici d’hoquei patins; Roger Puigbò atleta; i Mònica Gimeno, de patinatge.
Etiquetes:
Esports