Roger Puigbò guanya la Marató Ciudad de Sevilla 2009

Aquesta és la desena victòria de Roger Puigbò a la prova sevillana

El Ter 23 de febrer de 2009 a les 12:56
Roger Puigbò, a baix a l'esquerra, amb la resta de guanyadors de la Marató
Aquest diumenge es va disputar la XXV edició de la Maratón Ciudad de Sevilla, en un circuit urbà amb alguns canvis respecte del dels darrers anys, sense variar, però, la sortida i l'arribada a l'estadi Olímpic de l'Illa de la Cartuja.

De bon començament els dos únics catalans a la sortida en cadira de rodes, en Roger Puigbò, del C.A. Vic, i en Jordi Madera del C.A. Blanc i Blau, junt amb l'atleta l'australià Richard Colman es van destacar de la resta de corredors i van rodar pràcticament junts tota la cursa. En els últims quilòmetres en Roger es va escapar per plantar-se sol a la línia d'arribada dins l'estadi, amb un temps d'1 h 34' 51". Prop d'un minut més tard arribaven en Jordi Madera (1h 35' 50") i l'australià (1h 35' 54") que van completar el podi. El quart classificat, l'andalús Marco Antonio Baena va entrar amb 1h 51' 15".

Aquesta va ser la desena victòria d'en Roger a la Marató Sevillana i el temps aconseguit ahir constitueix el nou rècord de la prova. L'anterior l'havia establert ell mateix l'any 2006 (1h 37' 06"). Els tres atletes que han pujat al podi a Sevilla, seran també diumenge que ve a la sortida de la Marató de Barcelona.