26 d'abril de 2024

Albert Orriols repeteix victòria al Ral·lisprint de Sant Julià de Vilatorta

Orriols va remuntar a l'últim tram, gràcies a uns problemes del seu rival i que el seu cotxe ja no patinava

El Ter 23 de febrer de 2009 a les 17:24
Albert Orriols va pilotar un Mitsubishi Evo 9
La temporada de ral•lis a Catalunya va donar el tret de sortida aquest diumenge a la comarca d’Osona. Ho va fer amb la dotzena edició del ral.li Esprint Sant Julià. La crisi econòmica va fer que només 54 pilots hi prenguessin part. La victòria va ser per al vigatà Albert Orriols, que va repetir victòria respecte a l’edició 2008.

Orriols estrenava cotxe, ja que es va vendre el Peugeot 206 World Ral.li Car i va pilotar un Mitsubishi Lancer Evo 9. També hi participava amb un nou copilot.

El ral.lisprint comptava amb tres passades al tram de Sant Julià-Espinelves de deu quilòmetres de longitud. La prova va ser un duel entre Albert Orriols i Jordi Zurita. El de Blanes va encapçalar la prova en les dues primeres passades. La humitat va perjudicar els pilots i, sobretot, el cotxe d’Orriols, que va patinar molt. El vigatà, però, va remuntar en l’última passada, aprofitant els problemes mecànics de Zurita. Aquesta victòria dóna moral a Orriols de cara al Campionat de Catalunya de ral•lis, que aquest tindrà un format mixt.

Els seus rivals seran Josep Maria Membrado, Jordi Zurita o Eduard Forés. El campionat de Catalunya comença d’aquí a quinze dies amb el ral•li de Tarragona.
Etiquetes:
Esports