25 d'abril de 2024

El Quiosc de l'Assumpta lliura els premis del quart concurs de dibuix

Més de 40 treballs van participar al concurs, que va decidir donar tres accèssits per l'alta qualitat dels treballs

El Ter 24 de febrer de 2009 a les 09:56
L'entrega de guardons es va fer aquest diumenge
L'entrega es va fer aquest diumenge amb la presència de 80 persones. El concurs de dibuix complia la quarta edició. El tema del concurs era l'embarcador del Ter de Manlleu i es van presentar una quarantena de dibuixos.

El concurs estava dividit en tres categories. En la categoria A de 5 a 7 anys el primer premi va ser Anna Torner. El segon premi va ser per Pau Màrquez i el tercer per Judit Guzmán. En la categoria B de 8 a 10 anys el primer premi va ser per Greger Sebastian, segona va ser Sílvia Pujolràs i tercer Manel Ribeiro. En aquesta categoria, donada l'alta qualitat dels dibuixos es van donar tres accèssits a Roger Márquez, Ivet Aligué i Enric Torner.

Finalment, en la categoria C d'11 a 13 anys el primer premi va ser per Anna Aumatell, el segon per Gemma Aligué i el tercer per Sara Muñoz.

Els premiats van rebre un diploma, vals de descompte per al quiosc, premis relacionats amb el dibuix i la pintura. El jurat estava format per Joan Varea i Joan Manel Mora. L'entrega de guardons van comptar amb el regidor de Cultura, Josep Mas. Cal destacar que tots els dibuixos estan exposats a l'Aula de Cultura de Caixa Manlleu fins el 8 de març.

El regidor de Cultura, Josep Mas, va assistir a l'entrega de premis

La quarta edició del concurs va tenir uns 40 participants

Etiquetes:
Cultura