26 d'abril de 2024

Joan Cros inicia el campionat d'Espanya de motocròs MX2 guanyant la primera prova

El pilot manlleuenc va caure diumenge en la prova de MX1 i s'ha esguinçat un dit de la mà

El Ter 24 de febrer de 2009 a les 10:54
Joan Cros es va enfilar al lloc més alt del podi
Joan Cros va començar de la millor manera possible el campionat d’Espanya de motocròs MX2. El pilot de Manlleu va guanyar la primera prova, disputada a Albaida a Alacant. Joan Cros fa un pas més cap al seu gran objectiu aquesta temporada: guanyar el campionat d’Espanya de motocròs. A Albaida, Joan Cros va guanyar les dues mànegues.

El manlleuenc, però, va tenir un contratemps el diumenge quan disputava la prova en la categoria MX1 amb una moto de 450 centímetres cúbics. El circuit, molt més humit i ple de roderes, li va fer una mala passada. Joan Cros va caure i es va fer un esguinç al dit d’una mà, que espera que no el perjudiqui en la pròxima prova d’aquest cap de setmana. A Bellpuig, aquest cap de setmana, el manlleuenc serà el rival a batre.

Joan Cros s’està recuperant aquests dies de l’esguinç i, en principi, no tindrà problemes per pilotar a Bellpuig.