24 d'abril de 2024

Aquest dijous comença la quarta edició de l'Operació tennis a les escoles de Vic

La iniciativa està oberta tant a nens que practiquin el tennis com als que s’inicien en aquest esport

El Ter 25 de febrer de 2009 a les 11:22
Un moment de la presentació de la quarta edició de l'Operació tennis
Aquest dijous comença la quarta edició de l’Operació tennis. La competició, que pretén difondre i potenciar l’esport del tennis, es portarà a terme a totes les escoles de Vic. En total uns 1.100 nens i nenes de 6 i 7 anys. La primera fase avaluarà els alumnes de cada escola i en sortiran quinze classificats de les deu escoles que hi participen.

Les semifinals es faran el 23 de maig al Club Patí Vic i la final el 6 de juny al Club Tennis Vic. Un dels objectius serà portar el tennis a les escoles i habilitar pistes per poder practicar-lo.

La iniciativa està oberta tant a nens que practiquin el tennis com als que s’inicien en aquest esport. A la presentació de la competició, feta a l’ajuntament de Vic, hi va assistir Lluís Bruguera, pare de l’extennista Sergi Bruguera, que dóna suport a la iniciativa. Bruguera va destacar que l’esport és un element essencial per l’educació dels infants.

L’Operació tennis es tancarà el 6 de juny amb les finals i amb activitats paral•leles lúdiques. També es recaptaran diners per l’Ong Intervida amb l’objectiu de finançar la construcció d’un pou d’aigua a Mali.
Etiquetes:
Esports