23 d'abril de 2024

Centelles aprova l'adjudicació de les obres de remodelació del carrer Sant Joan

L'alcalde, Miquel Arisa, va descartar que Centelles aculli l'aeroport comercial, ni tampoc cap municipi d'Osona sud

El Ter 27 de febrer de 2009 a les 13:41
Una imatge del centre de Centelles
Centelles va celebrar dijous al vespre un ple ordinari. Un dels punts destacats va ser l'adjudicació provisional a una empresa concessionària de les obres del carrer Sant Joan, que es financen a partir del Fons Extraordinari d'Inversió Local.

Des de l’oposició, el regidor de CiU Miquel Matavacas explica que des del principi no els ha agradat el projecte, però com que es tractava d’un tràmit tècnic, es van limitar a abstenir-se. Matavacas diu que el disseny de les obres del centre de Centelles que ja s’ha executat no els satisfà, i que les obres del carrer Sant Joan en són una continuació.

Al ple també es va donar compte de la liquidació del pressupost de l'Ajuntament i de l'organisme autònom de la residència Sant Gabriel. Totes dues liquidacions presenten un resultat positiu i romanent de tresoreria. Des de l’oposició, Matavacas apunta que aquesta tendència també s’explica perquè hi ha projectes ‘com el del tanatori’ que no s’han executat.

Al ple també es va parlar del futur aeroport comercial al qual opta Osona, a banda d’altre comarques com l’Anoia, que sembla la més ben posicionada. Segons Matavacas, l’alcalde, Miquel Arisa, va assegurar que l’aeroport no serà a Centelles ni a cap altre municipi d’Osona sud, donant a entendre que guanya pes l’opció del centre de la comarca, en indrets com Malla o Gurb.
Etiquetes:
Política Municipal