25 d'abril de 2024

El Manlleu empata davant l'Europa i perd l'oportunitat d'apropar-se més a la zona d'ascens

És la primera vegada en aquesta temporada que el Manlleu finalitza un partit amb empat a zero

El Ter 1 de març de 2009 a les 20:45
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha empatat a zero davant l'Europa. L'enfrontament ha estat poc vistós i els de Francesc Cargol no han estat capaços d'avançar-se al marcador tot i tenir les ocasions més clares. El Manlleu suma 45 punts i es manté, una jornada després, a només dos punts de la zona de play-off.

El partit ha tingut poques ocasions clares de perill. Tant el Manlleu com l'Europa han plantejat un joc molt tàctic que ha posat en evidència el rigor defensiu dels dos equips. El Manlleu ha protagonitzat les primeres ocasions de perill amb Remo i Planagumà però ha estat Dot qui ha tingut la més clara amb una rematada al travesser al minut 18. Fins al descans, el Manlleu ha tornat a portar perill a la porteria de Carulla, però cap xut ha acabat en gol.

A la segona part l'Europa ha apretat però tant la defensa del Manlleu com el porter Tato han demostrat seguretat i han allunyat el perill. Als últims minuts gairebé només el Manlleu ha buscat amb insistència la porteria rival, però no ha pogut trencar la igualtat al marcador.

Amb el resultat d'avui el Manlleu suma 45 punts i recupera la cinquena posició. És la primera vegada en aquesta temporada que el Manlleu finalitza un partit amb empat a zero. El resultat no és dolent pel Manlleu, ja que els seus rivals directes també han empatat, però significa una possibilitat perduda per apropar-se a la zona de play-off, que tanca el Santboià amb 46 punts. El proper partit del Manlleu serà el diumenge 8 de març, quan els de Francesc Cargol visitaran el camp del Balaguer.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports