25 d'abril de 2024

Tomàs Torras exposa els seus dibuixos a llapis i tinta i els seus pastels a Montesquiu

Ha triat 48 obres de petit i mitjà format, algunes de les quals s’exposen per primera vegada

El Ter 3 de març de 2009 a les 13:28
Tomàs Torras, artista
La Cabanya del Castell de Montesquiu acull fins al 29 de març una mostra de les obres de Tomàs Torras, un artista nascut a Castellbell i el Vilar, al Bages. L’exposició, en què s’hi poden trobar paisatges bucòlics i figures, combina tècniques com el dibuix o el pastel.

L’autor també ha conreat el gravat al llarg de la seva trajectòria. Als anys noranta, Torras va passar a formar part de la junta del Cercle Artístic de Manresa i ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives. La seva obra apareix en diverses col·leccions particulars internacionals. És un dels artistes seleccionats a Artistas, Guía de pintura 2006-2007, que va incloure 40 artistes destacats de l’Estat espanyol.

En aquesta mostra a Montesquiu ha triat 48 obres de petit i mitjà format, algunes de les quals s’exposen per primera vegada. Les fotografies són sovint una font d’inspiració per a Tomàs Torras, així com els paisatges que li són propers o la figura de la dona.

Actualment, Torras està involucrat en diversos projectes, entre ells la confecció d’il·lustracions per a un llibre. L’exposició de la seva obra a Montesquiu es podrà veure fins al 29 de març, dissabtes i festius durant el matí i l’entrada és gratuïta.
Etiquetes:
Cultura